dak & zink

Dak en zink 

Maliepaard Loodgieters verricht het totale pakket aan werkzaamheden wat betreft dak- en zinkwerk. Onze loodgieters werken voor zowel bedrijven als particulieren. Van aanleg tot renovatie, van onderhoud tot reparatie, Maliepaard Loodgieters gaat graag het dak voor u op. 
 
Bitumineuze (bitumen) dakbedekking

Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken. Hoe hoog de prijs van het laten plaatsen van bitumen dakbedekking is hangt af van of de nieuwe laag dakleer op uw oude dakbedekking geplaatst wordt of dat totale vernieuwing nodig is.

Totale vernieuwing komt bijvoorbeeld voor wanneer u direct uw platte dak wilt laten isoleren of als er al meerdere lagen dakleer over elkaar zijn aangebracht. Het geheel wordt dan te zwaar voor uw dakconstructie. Laat u adviseren door Maliepaard over wat het beste is voor uw situatie. Voor het laten aanbrengen van bitumen dakbedekking.

Zink en koper
Ook voor zinken en koperen dakgoten / hemelwaterafvoeren bent u bij Maliepaard Loodgieters aan het juiste adres. Zink is een duurzaam materiaal met een lange levensduur en komt in allerlei soorten bouwstijlen mooi tot zijn recht. We ontwikkelen de goten helemaal zelfstandig, zodat we altijd op uw behoefte in kunnen spelen. U kunt goten in iedere gewenste lengte bestellen. We kunnen bijna alles maken in zink of koper.