loodgieterswerk

Loodgieterswerk 
 
Comfort in uw badkamer en keuken geeft een gevoel van luxe. Dat komt door mooi tegelwerk, sanitair van hoge kwaliteit, goede verwarming en ventilatie, voldoende waterdruk en een betrouwbare afvoer.
 
Daar hoort professioneel loodgieterswerk bij. Als loodgieter en installateur zijn we gespecialiseerd in werkzaamheden aan luxe badkamers of renovaties van sanitair en voeren dit uit in de regio Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zaandam, Zaanstad en Beverwijk.
 

Goede gasleidingen

Maliepaard Loodgieters is zo’n bedrijf waar men niet alleen zorgt voor een veilige montage van alles wat met gas te maken heeft, maar ook voor het regelmatig en vakkundig onderhoud. Voor dat laatste zijn er zelfs bepaalde contractvormen, waarbij die regelmatige onderhoudscyclus op de voet gevolgd wordt. Ook voor het afpersen van leidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Waar het gaat om een volledig watersysteem is Maliepaard Loodgieters uw aanspreekpunt bij uitstek.
 

Gaslekkage
Ruikt u een gaslucht of heeft u vermoeden van een gaslekkage? Draai dan direct de gaskraan dicht en zet de ramen en deuren open, zodat gevaarlijke situaties voorkomen worden. Laat het opsporen en repareren van een mogelijk gaslek altijd over aan uw gecertificeerde installateur. Om problemen met uw gasleidingen te voorkomen, is regelmatige controle en tijdige vervanging van verouderde leidingen belangrijk.

 

Vervangen van de waterleiding of gasleiding 
Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is het soms nodig om het leidingwerk aan te passen. Laat het aanleggen van water- en gasleidingen altijd over aan een deskundige loodgieter. Alleen dan bent u verzekerd van een zo goed mogelijke veiligheid. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen namelijk explosiegevaar of lekkages veroorzaken.  

Bij oude woningen zijn er nog vaak stalen leidingen aanwezig. Het nadeel hiervan is dat deze na verloop van tijd gaan corroderen, waardoor gaslekkages kunnen ontstaan. Laat deze daarom controleren en wanneer nodig vervangen door nieuwe kunststof of koperen leidingen. Ruikt u een gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neem dan direct contact met ons op. 

Ook als u nog loden waterleidingen heeft, kunt u deze door ons laten vervangen. Teveel lood in water kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid, met namen voor kleine kinderen. Het aanleggen van waterleidingen dient nauwkeurig te worden uitgevoerd, zodat legionella geen kans krijgt. We zien erop toe dat u beschikking heeft over schoon drinkwater en een stevige waterstraal uit de douchekop.

Als vakkundig loodgieter leggen we gas- en waterleidingen met precisie en volgens de laatste eisen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Goede gasleidingen zijn goud waard   
Gaslekken en gasexplosies duiken regelmatig op in het nieuws. Dat onderstreept nog maar eens het belang om uw gasleiding netwerk aan te laten leggen door een betrouwbaar bedrijf. 

Laat uw gasinstallatie door ons controleren en zo nodig vervangen. We zorgen voor het leggen van nieuwe leidingen en testen voor ingebruikname het systeem uitgebreid op gasdichtheid om het weglekken van gas uit te sluiten. Kortom, laat ons uw gasleiding netwerk veilig aanleggen en onderhouden.